Начало

Образователен център Един Евро Свят  е създаден през 2013 година, с предмет на дейност  езиково обучение и квалификационни курсове( обучение по спедиция и логистика, счетоводство,ТРЗ и др.), ученически и кандидатстудентски курсове и изпити.Към центърът е създадена и счетоводно-правна кантора.

Един Евро Свят  ЕООД  е лицензирана  агенция за  подбор на персонал от Министерството на труда и социалната политика с Лиценз No 1890 / 4.06.2015. Един Евро Свят ЕООД помага на хората да намират правилната работа и  помага на бизнеса да намира правилните хора.

От самото начало ние непрестанно се развиваме в стремежа си винаги да сме най–добрия избор за нашите клиенти, като предлагаме:

 

- Езиково и професионално обучение;

- Курсове за деца, ученици и кандидат-студенти;

- Преводи;

- Компютърно обучение;

- Подбор на персонал;

- Консултантски услуги в сферата на Човешките Ресурси;

- Корпоративни Обучения;

- Счетоводно и правно обслужване

 

 

Сред нашите клиенти са, различни министерства и държавни ведомства, областни и общински администрации, окръжни и военни прокуратури, МВР, военни подразделения, здравни заведения, туристически фирми, големи организации и компании като БТК, НЕК, Мобилтел, Теленор, Български пощи, повечето банки, опериращи в страната и други.