Подбор на персонал и HR консултации

Ново Подбор на персонал и HR консултации

Ставайки Кандидат за работа при нас, ние се ангажираме да Ви информираме и консултираме БЕЗПЛАТНО относно търсене и започване на работа при Работодател, професионална реализация, необходимост от обучение, трудово – правни консултации.

-   Ставайки Кандидат за работа при нас, Вие ще бъдете информирани за заявени при нас позиции от Работодатели в сферата, в която желаете да се реализирате.

-    Ставайки Кандидат за работа при нас, Вие ще имате информация за последните новини на пазара на труда, което ще Ви прави по – конкурентни и по – гъвкави, както пред останалите търсещи работа, така и за самия Работодател.

                                          нашият НАЧИН НА РАБОТА:

След като сте подали актуална автобиография и снимка, както ако желаете и мотивационно писмо и препоръки, ние ще се свържем с Вас, за да уговорим дата и час за събеседване. На срещата се попълват стандартни документи, с които вие давате съгласието си да станете част от кандидатите, търсещи работа чрез нас, както и разговаряме с Вас за Вашата квалификация, желана работа и визия за реализация. При съгласие от Ваша страна прилагаме тестове за език, компютърна грамотност, професионални умения и личностни качества, благодарение на които Вие ще станете по – атрактивен кандидат за всеки един Работодател.

Единственото, което трябва да направите, е да отделите един час от времето си, за да се срещнете с нас и да обсъдим как можем да бъдем полезни в последва-щата Ви професионална реализация.

Вярваме в един свят, в който HR консултантите „чуват” своите клиенти и им помагат по трудния път към постигането на целите. 

Свържете се с нас

Обадете се на телефон 0877 830 441

Сигурно пазаруване

100% сигурно пазаруване.

Удобни връзки с нас

Ние сме на Ваше разположение.

Един Евро Свят

Образователен център Един Евро Свят  уверени в професионализма.

  • Модел Recruitment and HR consultancy
  • Наличност По заявка
  • 0,00 лв.